MERSİN / MEZİTLİ - Viranşehir 75. Yıl Ortaokulu

Viranşehir 75. Yıl Ortaokulu

Viranşehir Mahallesi 34323. Sokak No6 MezitliMERSİN
Örnek ve öncü bireyler yetiştirmek!
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, soran , sorgulayan, kültürel değerlere sahip çıkan, bağımsız düşünme becerisi gelişmiş, aklın ve bilimselliğin önemini kavramış, yurdunu ve ulusunu seven, yaratıcı ve üretken, kendini ifade edebilen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
* 2012 YILI SBS SONUCLARINA GÖRE OKULUMUZ 351,553 OYP PUANI İLE MEZİTLİ BİRİNCİSİ... * OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ MİRAY TÜRKERLER AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞININ DÜZENLEDİĞİ "ÇOCUK HAKLARI" KONULU RESİM YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİ OLDU... * NARENCİYE FESTİVALİ KAPSAMINDA YAPILAN KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ DİLARA IŞIL SATIK İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU... * MERSİN VALİLİĞİNİN DÜZENLEDİĞİ "DEPREM" KONULU RESİM YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ EZGİ DOĞAN İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU... *MEZİTLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ FUTBOL TURNUVASINDA FUTBOL TAKIMIMIZ İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ... * MEZİTLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ BİLGİ YARIŞMASINDA ÖĞRENCİLERİMİZ İLÇE BİRİNCİSİ OLDU...
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :İkili öğretim