Viranşehir 75. Yıl Ortaokulu

Belgegeçer : 0324 359 58 95
WEB http://viransehir75.meb.k12.tr
Adres : Viranşehir Mahallesi 34323. Sokak No6 MezitliMERSİN
VİZYON : Örnek ve öncü bireyler yetiştirmek!
MİSYON : Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, soran , sorgulayan, kültürel değerlere sahip çıkan, bağımsız düşünme becerisi gelişmiş, aklın ve bilimselliğin önemini kavramış, yurdunu ve ulusunu seven, yaratıcı ve üretken, kendini ifade edebilen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : * 2012 YILI SBS SONUCLARINA GÖRE OKULUMUZ 351,553 OYP PUANI İLE MEZİTLİ BİRİNCİSİ... * OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ MİRAY TÜRKERLER AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞININ DÜZENLEDİĞİ "ÇOCUK HAKLARI" KONULU RESİM YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİ OLDU... * NARENCİYE FESTİVALİ KAPSAMINDA YAPILAN KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ DİLARA IŞIL SATIK İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU... * MERSİN VALİLİĞİNİN DÜZENLEDİĞİ "DEPREM" KONULU RESİM YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ EZGİ DOĞAN İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU... *MEZİTLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ FUTBOL TURNUVASINDA FUTBOL TAKIMIMIZ İLÇE ÜÇÜNCÜSÜ... * MEZİTLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ BİLGİ YARIŞMASINDA ÖĞRENCİLERİMİZ İLÇE BİRİNCİSİ OLDU...
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0